Introductie

Als Brabant van Guus Meeuwis in de kroeg wordt gedraaid, zing jij het hardste mee. Overdag echter geniet jij van een afwisselende baan als woonconsulent. Is het nu tijd om jezelf verder te ontwikkelen en je ervaringen te delen met anderen? Goed dat je dit leest!

Bij mténv ben jij namelijk aan het juiste adres!

Organisatie

mténv is een detacheerder met ruim 20 jaar ervaring in de woningcorporatiesector. Je wordt via mténv gedetacheerd bij corporaties bij jou in de buurt. Dit betekent dat je samen werkt met verschillende soorten mensen; enerzijds je collega’s bij de corporatie, maar anderzijds ontwikkel je een breed netwerk van professionals waarmee je kunt sparren over de dagelijkse zaken die je tegenkomt. Werken bij mténv betekent dat jij ons visitekaartje bent bij de opdrachtgever. Het is dan ook onze missie om ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit en plezier hebt in je werk! Dat doen we middels voortgangs- en coachingsgesprekken, het aanbod van trainingen en assessments, de afwisseling van opdrachten én met (zelfgebakken) taart die we komen langs brengen als je weer een nieuwe opdracht hebt!

Functie

Als ervaren woonconsulent voel jij je al snel thuis in een nieuwe werkomgeving en meng je jezelf al gelijk in de groep van collega’s; het is tenslotte keigezellig met z’n allen! Naast gezelligheid moet er natuurlijk ook gewerkt worden. Op kantoor is de dynamiek op elke vierkante meter voelbaar. De andere woonconsulenten lopen jouw deur plat om nieuwe ideeën te delen en te vertalen naar de wijk. Jij vindt het heerlijk om jouw (jongere) collega’s te coachen op dit gebied. Dit is echt waar jij energie van krijgt!

Uiteraard heb je ervaring met het informeren en adviseren van huurders, het onderhouden van contact met bewonerscommissies en sociale instellingen en het uitvoeren van leefbaarheidsactiviteiten in de wijk. Als schakel tussen de woningcorporatie en de bewoners van de wijk is het jouw persoonlijke missie om jouw kennis en ervaring te gebruiken voor een optimaal resultaat!

Naast jouw sociale skills, onderscheid jij je pas echt met je interesse in ontwikkeling. Je doet graag iets voor een ander, maar daarnaast ontwikkel je jezelf graag op persoonlijk vlak, bijvoorbeeld door het volgen van trainingen aan onze mténv academy. Verder vind je het prettig om samen met andere mténv’ers te sparren over uitdagingen die zij tegenkomen in de wijk. Al en al, de perfecte functie voor een sociale teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel en passie voor de bewoners.

Aanbod

– Persoonlijke ontwikkeling, wij investeren in jouw toekomst met een assessment, trainingen en vaardigheden;
– Salaris binnen de CAO Woondiensten;
– Een werkgever die jou persoonlijk kent en jou helpt het beste uit jezelf te halen;
– Uitjes met collega’s; – Een netwerk van gepassioneerde mensen in de sector.

Inlichtingen

Heb je vragen over de deze vacature neem dan contact op met Lindsay Balota via telefoonnummer 010-217 1977 of via email lindsay.balota@mtenv.nl

Sollicitatie

Al en al, de perfecte functie voor een sociale teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel en passie voor de bewoners. Toon alvast je interesse door contact op te nemen met Lindsay Balota via telefoonnummer 010-217 1977 of via email lindsay.balota@mtenv.nl

Solliciteren

Mijn gegevens mogen tot drie jaar bewaard blijven, zodat mténv mij bij passende vacatures kan benaderen.