Introductie

Jij bent iemand met een afgeronde technische opleiding die graag aan de slag wilt met specialistische projecten op het gebied van water in een hecht familiebedrijf. Je bent bekent met werktuigbouwkundige installaties, en als je dit nog niet bent heb je wel de interesse om dit te leren. Je pakt namelijk snel dingen op en vindt het leuk om dingen uit te zoeken. Het allerliefste houdt jij het overzicht over de projecten en ben jij nauw betrokken bij de voorbereiding en het verloop van het project. Sterker nog, je weet er ook nog eens over mee te praten! Als je langs het kantoor van de directeur komt, loop je nog even naar binnen en maak je een praatje. Tenslotte vindt je het belangrijk om op de hoogte blijven van alles.

Uiteraard wil jij jezelf ontwikkelen en maak je graag gebruik van de mogelijkheid om zelf deze ontwikkeling te bepalen. Het zou jou dan ook niet verbazen als je op termijn door groeit naar een rol als projectleider..

Organisatie

De organisatie waar je voor aan het werk gaat biedt duurzame oplossingen op het gebied van waterveiligheid, waterkwaliteit, bio energie en industriële bouw en infra.De opdrachtgevers zijn o.a Rijkswaterstaat en de waterschappen. De projecten bestaan uit zowel nieuwbouw en renovatieprojecten. Hierbij wordt word zowel het ontwerp als de realisatie gedaan.

Functie

Met veel plezier houdt jij je bezig met het maken van werkplannen, het afstemmen van verschillende disciplines (civiel, werktuigbouw en elektrotechniek), de inkoop, een stukje risico inventarisatie en het begeleiden van een collega. Als je tijdens je werk ergens niet uitkomt, weet je dit goed te communiceren naar de opdrachtgever. Eerlijkheid duurt namelijk het langste en samen met het team kom jij er altijd uit.

Aanbod

Je komt te werken in een bedrijf waar jij in no time kan doorgroeien naar projectleider! Het salaris wordt vastgesteld op basis van ervaring.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Lindsay Balota via telefoonnummer 010-217 1977 of via email lindsay.balota@mtenv.nl