Introductie

Jij bent op zoek naar een baan als interim verhuurmakelaar met veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid. Jij voelt je al snel thuis in een nieuwe werksituatie en mengt jezelf gelijk in de groep van collega’s; het is tenslotte keigezellig met z’n allen! Bij mténv ben jij aan het juiste adres!

Organisatie

Je werkgever is mténv: een detacheerder met ruim 20 jaar ervaring in de corporatiesector. Jij wordt gedetacheerd bij corporaties bij jou in de buurt. Dit betekent dat je twee soorten collega’s hebt: enerzijds je collega’s bij de corporatie, maar anderzijds ook een breed netwerk van professionals waarmee je kunt sparren over de dagelijkse zaken die je tegenkomt. Werken bij mténv betekent dat jij ons visitekaartje bent bij de klant. Het is daarom onze missie om ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit. Dat doen we middels voortgangs- en coachingsgesprekken, het aanbod van trainingen en assessments, de afwisseling van opdrachten én met (zelfgebakken) taart die we komen langs brengen als je weer een nieuwe opdracht hebt!

Functie

Binnen een week staan je nieuwe collega’s al te popelen om te leren van jouw kennis en ervaring in de corporatiesector. Jij vertelt hen hier graag meer over want je vindt het immers geweldig om jouw talent en schat aan ervaring te delen met je nieuwe collega’s. Als interimmer ben jij precies de frisse blik die de corporatie nodig heeft en durf jij cruciale beslissingen te maken zonder bevooroordeeld te zijn. En jij vindt het ook nog eens heerlijk dat geen opdracht hetzelfde is!

Uiteraard heb jij veel ervaring met het snel verhuren van woningen volgens de geldende kwaliteitsrichtlijnen in corporatieland. Jij weet als geen anders hoe je ervoor zorgt dat woningen niet te lang leeg staan en zorgt ervoor dat bewoners tevreden zijn over de service.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Lindsay Balota via telefoonnummer 010-217 1977 of via email lindsay.balota@mtenv.nl

Solliciteren

Mijn gegevens mogen tot drie jaar bewaard blijven, zodat mténv mij bij passende vacatures kan benaderen.