Introductie

Ben jij op zoek naar een baan als opzichter in het keigezellige Brabant waar er afwisseling is maar toch de stabiele ondergrond om jezelf op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen?

Dan ben je bij mténv aan het juiste adres!

Organisatie

mténv is een detacheerder met ruim 20 jaar ervaring in de woningcorporatiesector. Je wordt via mténv gedetacheerd bij corporaties bij jou in de buurt. Dit betekent dat je samen werkt met verschillende soorten mensen; enerzijds je collega’s bij de corporatie, maar anderzijds ontwikkel je een breed netwerk van professionals waarmee je kunt sparren over de dagelijkse zaken die je tegenkomt. Werken bij mténv betekent dat jij ons visitekaartje bent bij de opdrachtgever. Het is dan ook onze missie om ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit en plezier hebt in je werk! Dat doen we middels voortgangs- en coachingsgesprekken, het aanbod van trainingen en assessments, de afwisseling van opdrachten én met (zelfgebakken) taart die we komen langs brengen als je weer een nieuwe opdracht hebt!

Functie

Als ervaren opzichter voel jij je al snel thuis in een nieuwe werksituatie en meng jij jezelf al gelijk in de groep van collega’s; het is tenslotte keigezellig met z’n allen! Binnen een week staan je nieuwe collega’s dan ook al te popelen om te leren van jouw kennis en ervaring in de corporatiesector. Jij vertelt hen hier graag meer over want je vindt het immers geweldig om jouw talent en schat aan ervaring te delen met je nieuwe collega’s.

Uiteraard heb jij veel ervaring met het uitvoeren van mutatie-onderhoud, reparaties en planmatig onderhoud van woonwijken. Je bewaakt hierbij de kwaliteit, het budget en de planning. Met je tablet onder de arm plan je afspraken zo efficiënt mogelijk in. Tenslotte vind jij een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk.

Jij onderscheidt je, naast deze technische skills, past echt met jouw sociale voelsprieten. Als een huurder een klacht heeft, toon jij begrip en weet jij uiteindelijk de huurder tevreden te houden. Als jou tijdens een huisbezoek opvalt dat er ruim 100 cavia’s door het huis rennen, neem jij voor de zekerheid ook even contact op met de woonconsulenten waarmee je samenwerkt om je bevindingen te delen.

Aanbod

– Persoonlijke ontwikkeling, wij investeren in jouw toekomst met een assessment, trainingen en vaardigheden;
– Salaris binnen de CAO Woondiensten;
– Een werkgever die jou persoonlijk kent en jou helpt het beste uit jezelf te halen;
– Uitjes met collega’s;
– Een netwerk van gepassioneerde mensen in de sector.

Sollicitatie

Ben jij een sociale, oplossingsgerichte technicus die zowel graag zelfstandig als in een team werkt? Dan is dit de perfecte functie voor jou! Solliciteer vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Lindsay Balota via telefoonnummer 010-217 1977 of via email lindsay.balota@mtenv.nl