In februari 2017 hebben wij onze collega Antwan van Erven mogen verwelkomen op onze vestiging in Amsterdam. De eerste maanden zijn voorbij gevlogen. In deze blog vertelt hij over zijn ambities, uitdagingen en hoe hij deze invult bij mténv.   

Vertrouwen winnen
“De grootste kick die ik in mijn werk ervaar, is het winnen van het vertrouwen van onze opdrachtgevers”: vertelt Antwan. Deze ambitie is ontstaan na zijn studie en de afgelopen drie jaar doet hij dit met veel plezier. “Los van het product of de dienstverlening is het bedrijf waarvoor ik sta een belangrijke schakel in dit geheel.” Toch gaat zijn voorkeur uit naar het bemiddelen van personen. “Dit is vooral een leuke uitdaging, omdat het bij uitstek mensenwerk is. Te allen tijde ben ik bezig met het afstemmen en bij elkaar brengen van uiteenlopende belangen. Daarnaast is een vertrouwensband ontwikkelen met opdrachtgevers en het adviseren van zakelijke relaties voor mij een grote uitdaging.”

Antwan én mténv
Waarom mténv bij Antwan past? “mténv is een bedrijf waar relaties centraal staan; relaties met collega’s onder elkaar, onze professionals en de relaties met opdrachtgevers. Bij mténv zoeken we altijd voor elke partij de allerbeste oplossing. Door te begrijpen hoe onze opdrachtgevers denken, waar de behoeften en uitdagingen liggen en te helpen met hetgeen waar de uitdaging ligt, proberen we mee te denken en op de hoogte te zijn van zaken. Nog vóórdat de vraag naar een nieuwe collega ontstaat.

Dat voor lopen op de vraag door mee te denken met een opdrachtgever vind ik een echte uitdaging. Het prikkelt mijn nieuwsgierigheid en mijn natuurlijke wil om te ‘scoren’. Het afgelopen halfjaar bij mténv is mij goed bevallen en elke dag is er één om van te leren om zo je vak nóg beter uit te oefenen.”

Toekomst
Dat Antwan ambities heeft is wel duidelijk: blijven groeien en een van de beste te worden in mijn vak. Hier helpt mténv hem graag bij. “mténv geeft mij dagelijks de kans om te leren, fouten te maken en mijn ambities te realiseren. Daarom ben ik mij bewust dat ik de juiste keuze heb gemaakt om hier te komen werken. Geen dag is hetzelfde en elke dag ontmoet ik (nieuwe) opdrachtgevers en sta ik in contact met leuke en hulpvolle collega’s. Ik doe nu het leukste vak dat er is: ‘Netwerken’!”