Al jarenlang is mténv een vaste partner in het leveren van kwalitatief goede inleenkrachten voor de Koninklijke BAM groep. Nu hebben we deze samenwerking formeel vastgelegd in een raamovereenkomst! De komende twee jaar zal mténv de Koninklijke BAM groep ontzorgen op het gebied van hoger opgeleid technisch UTA personeel.

Na het formaliseren van de overeenkomst heeft mténv een interne BAM Kickoff gehouden om alle adviseurs te informeren over de overeenkomst én om er voor te zorgen dat we intern zo goed mogelijk samenwerken om de beoogde doelstellingen te behalen. Dit ging gepaard met een heerlijk stukje BAM taart om dit succes te vieren!

Kortom, samen met de Koninklijke BAM groep doet mténv nét iets meer om de bouwkundige en civieltechnische projecten te bemannen met gedreven, ambitieuze en toegewijde professionals!

Werk jij graag in een dynamische omgeving en vind je het interessant om aan diverse projecten voor de Koninklijke BAM groep te werken? Vind je het daarnaast ook belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen in jouw vakgebied? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Jouw persoonlijke adviseur helpt je graag met het onderzoeken van deze kansen. Kijk snel voor een adviseur in jouw regio.