Introductie

Jij bent dé buurtbeheerder die ik zoek! Jij hebt ervaring in wijkontwikkeling, wijkbeheer en participatie? Bel of mail ons dan meteen!

Heb jij de gezellige brabantse mentaliteit? En wil jij die toepassen tijdens je werkzaamheden? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou. Wij zijn namelijk op zoek naar een buurtbeheerder in het gezellige Brabant.

Organisatie

Als jij voor ons, mténv, komt werken betekent dit dat jij voor een detacheerder komt te werken met meer dan 20 jaar ervaring. Jij, als professional, wordt gedetacheerd bij corporaties bij jou in de buurt. Hierdoor heb je te maken met twee soorten collega’s. Aan de ene kant heb je te maken met collega’s bij de corporatie en aan de andere kant heb je te maken met een breed netwerk aan professionals. Jij gaat met trots mténv vertegenwoordigen. Middels voortgangs- en coachingsgesprekken, het aanbieden van trainingen en assessments en de afwisselende opdrachten willen wij ervoor zorgen dat jij lekker in je vel zit. Als jij aan een nieuwe opdracht begint komen wij natuurlijk even bij jou langs.

Genoeg over Mténv, nu meer over de inhoud van functie.

Functie

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het toezicht houden en de handhaving van de regels in de wijk/buurt. Hierbij ligt de specifieke aandacht op de aandachtsgebieden- en buurten in jou rayon. Een ander doel van jou is om individuele of groepen bewoners van voorlichting of advies te voorzien.

Het is hierbij voor jou, en voor de huurders, ideaal als er zelfbeheer geïnitieerd wordt. Dit wil zeggen dat de huurder een zelf oplossend vermogen zal gaan krijgen. Hierdoor wordt de samenwerking in de wijk bevorderd.

Omdat wij graag willen dat alles goed gedocumenteerd wordt is het van belang dat jij ook de dossiers goed op orde houdt.

Omdat samenwerken het hoofdwoord in jou levenswoordenboek is beschik jij over een enorme netwerkfunctie binnen wijk- en buurtbeheer.

Functie eisen

Met trots zal jij de titel van buurtbeheerder dragen.

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen is het van belang dat je over een aantal competenties beschikt. Nu zal jij tijdens het lezen denken “daar zijn ze weer met hun competenties”. Helaas eist onze opdrachtgever deze competenties. Met je inlevingsvermogen en besluitvaardigheid begrijp jij dat deze competenties niks te maken hebben met discriminatie. Echter houdt dit jou niet tegen. Jij weet met je overtuigingskracht mij, en de opdrachtgever, te overtuigen dat jij DE netwerkbeheerder bent die zij zoeken. Wij zien jou creatieve brief graag tegenmoet!

Aanbod

We hanteren de inlenersbeloning. Dit betekent dat wij altijd dezelfde salarisschalen hanteren als de woningcorporatie waar jij in opdracht zit. Uiteraard mag je je indicatie aan ons doorgeven.

Inlichtingen

Beschik jij over de sociale persoonlijkheid die wij zoeken? Ben jij dan ook nog uitermate goed in samenwerken? Neem dan snel contact met ons op!


Sollicitatie

Pas de functie van buurtbeheerder jou als een handgemaakte jas? Wil jij op het volgende feestje vol trots vertellen dat je buurtbeheerder bent? Streef dan je doel na en neem contact op met ons!

Britt Hanegraaf britt.hanegraaf@mtenv.nl 06-14 88 35 46 of Ida Heesters ida.heesters@mtenv.nl 010-217 1977