Introductie

Ben jij op zoek naar nét iets meer?

Onze naam zegt het eigenlijk al: mténv. We kiezen bewust voor én, want we geven altijd net iets meer. Daarom zoeken wij voor onze organisatie ook geen doorsnee arbeidsbemiddelaars. Je bent wie je bent: authentiek, gedreven maar bovenal een ondernemer. Je hebt geen vastomlijnde kaders nodig, maar je neemt verantwoordelijkheid én je houdt je doel voor ogen. Bij ons kun je werken én leren combineren, staat plezier in het werk voorop en belonen we succes beter dan de rest.


Organisatie

mténv is gespecialiseerd in het bemiddelen van technische en financiële professionals. Dit doen wij vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Al sinds 1998 zijn wij actief en groeien door, vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar nieuw talent.


Functie

Wat ga je doen?

Als Business Unit Manager zal je gedurende de eerste periode er alles aan doen om de markt zo goed mogelijk te leren kennen. Jij houdt je bezig met acquisitie, werven, bemiddelen en relatiebeheer. Je bent vaak op pad en daar houd je van!

Daarna ben je verantwoordelijk voor één van de business units op de vestiging. Deze business unit bestaat uit minimaal 3 en maximaal 6 collega’s (adviseurs en evt recruiter of accountmanager) Jij bent primair verantwoordelijk voor het bedienen van een eigen klantenportefeuille en voor kandidatenmanagement, de doelstelling van de senior adviseur staat daarbij centraal. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het totaal aantal gedetacheerden van de business unit en de productiviteit.

Jij coacht, motiveert en stuurt de medewerkers binnen jouw unit vanuit een duidelijke visie die aansluit bij de kernwaarden van mténv.


Functie eisen

Wie ben jij?

Jij krijgt voor elkaar wat andere niet lukt. Jij snapt het spelletje van bemiddelen, alleen jij wilt net iets meer! Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en beschikt over een ondernemersmentaliteit. Dus ben jij het type dat makkelijk praat, van aanpakken houdt en open staat voor een nieuwe uitdaging? Dan is dit een uitdaging, waar je je voorlopig nog niet zal vervelen!

– HBO of academisch werk- en denkniveau

– 2 tot 5 jaar werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling

– Affiniteit met arbeidsbemiddeling

– Woonachtig in de regio Rotterdam


Aanbod

Wat bieden wij jou?

Bij mténv staat ‘het nieuwe werken’ centraal, maar wat betekent dat nou precies? Als Business Unit Manager ben jij zelf verantwoordelijk voor je eigen onderneming binnen mténv. Het zelf stellen van doelen, samenstellen van kwartaal- en jaarplannen en waaruit je beoordelingsformulier wordt opgesteld. Veel vrijheid dus! Wat hier nog meer bij hoort is het sturen op resultaat in plaats van input en aantal gewerkte uren. Minder procedures en regels rondom arbeid waardoor flexibel werken en op afstand mogelijk wordt!

Naast een passend salaris bieden wij:

– Uitstekende bonusregelingen

– Onbeperkt aantal vakantiedagen

– Pensioensregeling

– Zorgverzekering

– Sportvergoeding

– Deelname aan het vitaliteitsprogramma

– Borrels en bedrijfsuitjes


Inlichtingen

Zijn wij een match?

Neem contact op of stuur rechtstreeks je CV en motivatie


Sollicitatie

Pien Hofman (020-4124120) sollicitatie@mtenv.nl

Wil je nét iets meer doen? Stuur dan een link naar jouw video-sollicitatie!