Introductie

Jij bent opzoek naar een volgende stap in je carrière. Jong en gedreven met de ambitie om uiteindelijk de rol van projectleider in te vullen.

Gedurende jouw loopbaan heb je in de uitvoering meegewerkt en weet je wat het is om op een bouwplaats te werken. Je wilt jezelf nu graag verder ontwikkelen in de werkvoorbereiding waarin je de rechterhand van de projectleider bent.


Organisatie

De organisatie is een een middelgroot bedrijf net boven Amsterdam. De focus ligt op onderhoud, renovatie en nieuwbouw woningbouwprojecten. Werkgebied is groot Amsterdam.
De organisatie heeft een gezellige en informele sfeer met een actieve personeelsvereniging.


Functie

In de functie van assistent projectleider ben je de rechterhand van de aanwezige projectleider. Je bent verantwoordelijk voor het het gehele traject van prijsvorming tot oplevering. Je doet voorbereiding, inkoop en stuurt de uitvoering aan samen met de projectleider. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, de planning, het bewaken van de kosten en je zorgt voor een gestroomlijnd bouwproces.

Functie eisen

– MBO Bouwkunde, HBO werk- en denkniveau
– Ervaring met renovatie woningbouw
– Ervaring met werken met kwaliteitssystemen en ketensamenwerking
– Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

Het is belangrijk dat je flexibel, creatief en ambitieus bent om door te groeien naar projectleider Bouw voor 40 uur per week.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie voor een professional met ambitie bij een innovatieve aannemer. Daarnaast bieden wij uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en volgen wij de inlenersbeloning volgens de UTA-cao.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sharon Zangy via telefoonnummer 06-29390021 of via email sharon.zangy@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Sharon Zangy via telefoonnummer 06-29390021 of via email sharon.zangy@mtenv.nl