Introductie

Voor 2050 moeten alle 36.000 woningen van deze woningcorporatie CO2-neutraal zijn. Ze gebruiken uiteraard zoveel mogelijk natuurlijke momenten, zoals planmatig onderhoud, renovatie en nieuwbouw, om dat enorme project te realiseren. En hoe en wanneer dat aangepakt gaat worden staat allemaal op een dynamische routekaart, waar jij verantwoordelijk voor bent. Dankzij jouw aangeboren nieuwsgierigheid, uitstekende bouwkundige kennis én analytisch denkvermogen gaan wij die klimaateisen wel halen.

In jouw werk zoek jij nadrukkelijk samenwerking op.

Organisatie

Met verduurzamingsprojecten moet op tijd begonnen worden, want het zijn geen solo-operaties. Jij stemt af met andere corporaties, gemeentes, netbeheerders en je interne collega’s, wanneer welke werkzaamheden waar kunnen worden uitgevoerd. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, stelt de kaders en houdt de routekaart in het vizier. En door mee te denken en mee te kunnen buigen wanneer dat nodig is, krijg jij, als adviseur verduurzaming vastgoed voor onze organisatie, alle neuzen in dezelfde richting. Het aansturen van het prestatiegericht dakonderhoud maakt ook onderdeel uit van je werkpakket. Daarnaast vragen al onze bouwkundige vraagstukken om jouw advies.

Functie

Samen met je collega-adviseurs werk je voornamelijk op kantoor. Uiteraard kom je ook weleens buiten de deur om te overleggen met externe partijen. Jij bent een schakel tussen al die partijen die er samen voor moeten zorgen dat de gevraagde duurzaamheidsingrepen ook écht worden doorgevoerd.

Van jou wordt verwacht dat je kennis ophaalt en overbrengt, dat je een vragensteller bent die zichtbaar is. Kortom: iedereen weet wie je bent en waarvoor ze bij je terecht kunnen. Jij neemt je collega’s van andere teams mee in het proces om alle complexen volgens de dynamische routekaart op te waarderen.

Functie eisen

• minimaal een afgeronde hbo- en bij voorkeur een wo-opleiding in de richting bouwkunde of milieutechniek;

• het liefst zo’n 3 jaar werkervaring, bijvoorbeeld als projectleider bouwkunde of duurzaamheidsregisseur;

• bekendheid met wet- en regelgeving met betrekking tot verduurzaming;

• uitstekende sociale vaardigheden, je kunt makkelijk kennis ophalen én verspreiden;

• een goede beheersing van de Nederlandse spreek- en schrijftaal.

Aanbod

Dit is een Amsterdamse woningcorporatie voor mensen met een laag inkomen, of andere kwetsbare groepen die niet zelfstandig in hun huisvesting kunnen voorzien. Een woningcorporatie met een sociaal hart. We zijn volop in beweging, klaar om die volgende stap te zetten naar groei. Deze vacature is daar een voorbeeld van.

In ons kleurrijke kantoor aan het Bos en Lommerplein heerst een open sfeer. Letterlijk door het vele glas, figuurlijk in de omgang met bewoners, belanghebbenden en de ongeveer 400 collega’s. De tram stopt voor onze deur en ons kantoor ligt ‘boven’ de A10. Goede bereikbaarheid is een understatement.

De afdeling Vastgoed bestaat uit ongeveer 50 collega’s. Jij wordt onderdeel van een team van 4 adviseurs, die bij elkaar aan 1 blok zitten. Jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor werktuigbouwkunde, asbest en schilderwerk en elektrotechniek. Jij bent de adviseur verduurzaming vastgoed die verantwoordelijk is voor bouwkunde. Binnen dit team is er altijd leven. Er wordt veel onderling overlegd, samen gespard en waar nodig werk van elkaar waargenomen. Er heerst een informele sfeer en ook je leidinggevende, Hilde Ramakers, is zeer benaderbaar.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Tim Koster via telefoonnummer 020-412 4120 of via email tim.koster@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Tim Koster via telefoonnummer 020-412 4120 of via email tim.koster@mtenv.nl

Solliciteren

Mijn gegevens mogen tot drie jaar bewaard blijven, zodat mténv mij bij passende vacatures kan benaderen.