Geeft
altijd
thuis

Ook in deze tijden geven wij thuis

Als HR-dienstverlener richten wij ons al 25 jaar uitsluitend op de woningcorporatiesector en de mensen die er werken. Wij zijn er voor jou, wij helpen je op weg als je dreigt vast te lopen, daar gaan we voor. Ook in tijden waarbij er veel van ons en van jullie wordt gevraagd. Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. Ook bij ons staat de gezondheid van onze medewerkers, professionals, en klanten op één.

Daarom volgen wij de maatregelen van de Nederlandse overheid & RIVM zorgvuldig. Dat betekent dat wij gewoon voor jou klaar staan, zoals we dat al 25 jaar doen maar dan vanuit huis. Wij zijn en blijven bereikbaar via e-mail, telefoon, WhatsApp, Zoom, Skype noem het maar op.  Want ook in deze tijden geven wij altijd thuis, vanuit huis.

Natuurlijk focussen we ons op dit moment samen met onze klanten ook op het creëren van een veilige, gezonde werkomgeving voor onze professionals. We staan in contact met iedereen om alles in goede banen te leiden.

Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt.

Het grootste aanbod van Nederland

Ons aanbod

(Interim) Verhuurmakelaar

 • Eindhoven
 • HBO

(Interim) Woonconsulent

 • Breda
 • HBO

Verhuurmakelaar (interim)

 • Breda
 • HBO

Wijkbeheerder (interim)

 • Breda
 • MBO

Medewerker Huurincasso (interim)

 • Breda
 • HBO

Medewerker Klantcontact

 • Utrecht
 • MBO
Professionals voor woningcorporaties

We begrijpen de uitdagingen en ambities

Werken in de wereld van woningcorporaties is iets bijzonders. Je beoefent niet alleen een vak. Je draag je steentje bij aan een groter, maatschappelijk doel. Als HR-dienstverlener snappen wij de business en richten we ons al 25 jaar uitsluitend op de woningcorporatiesector en de mensen die er werken.

Meer over mténv
Carrière ondersteuning

Wij geven altijd thuis

Wil jij alles uit jezelf en je carrière halen? Dat komt goed uit, op deze pagina vind je handige gratis mogelijkheden om de volgende stap in je carrière te zetten.

Referenties

Deze professionals kwamen thuis bij mténv

“Persoonlijk en korte lijnen, mténv geeft echt thuis"

Dat mténv anders is dan andere bureau's merkte ik al snel bij het kennismakingsgesprek. Hierin ging het om mij als persoon, mijn gezin en mijn ambitie. Dat vond ik echt onderscheidend en voelde echt als 'thuis geven' zoals mténv beloofd. Richting mijn sollicitatiegesprek ben ik vervolgens goed begeleid en gaf de adviseur me ook het vertrouwen dat ik het kon. Dat deed me goed. Mténv is een echte mensenorganisatie die dicht bij hun medewerkers staan en dus zo ook bij de werkgever.

Angela Klantadviseur - Woningstichting
“Respect staat hoog in het vaandel"

Mténv is een fijne werkgever, waarbij je zeker geen nummer bent en waar echt oog is voor mij als werknemer, maar ook als mens. Kosten nog moeite wordt gespaard om een goeie match te maken tussen mij en een opdrachtgever. Kortom, een detacheringsorganisatie met oog voor de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers, maar ook voor de wensen en behoeften voor ons als werknemer. Respect staat hoog in het vaandel!

Theo Opzichter – Woonstichting

Een aantal van onze opdrachtgevers

voor opdrachtgevers

Jouw ondersteuning

Als HR-dienstverlener richten wij ons al 25 jaar uitsluitend op de woningcorporatiesector en de mensen die er werken. Ons aanbod is helder: een enorme keuze uit ervaring en talent op elk gewenst niveau, gecombineerd met onze doortastende, transparante aanpak en onze ervaren specialisten in uw vakgebied. Daarnaast bieden we ook oplossingen en advies voor uiteenlopende HRM-vraagstukken, zoals outplacementtrajecten, selectie- en ontwikkelassessments. Wat je vraag ook is, wij geven altijd thuis!

Download hier de brochure