Organisatie

Onze opdrachtgever werkt met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. Ze richten zich op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling

Functie

Als werkvoorbereider ben je hét centrale punt bij een van de large accounts. In deze rol is het een must dat je graag werkt in een service gerichte organisatie en dat je kennis hebt van & interesse hebt in utilitaire installaties. Als werkvoorbereider ben je continue bezig met het verbeteren van de operationele werk- en afdelingsprocessen en zorg je voor een juiste interne- en externe communicatie. Je verricht voorbereidende werkzaamheden voor werktuigbouwkundig installatiewerk met aandacht voor veiligheids-, security en wettelijke voorschriften.

Belangrijkste werkzaamheden;

Het voorbereiden en uitwerken van de te verrichten werkzaamheden binnen de vastgestelde begroting en tijdsbestek.

Opstellen van een werkplanning met in achtneming van de relevante randvoorwaarden (prioriteiten, capaciteit, kosten, effectiviteit, efficiency, veiligheid ect).

Bewaken en continu bijsturen van de actuele werkplanning op basis van voortgang en tussentijdse wijzigingen/verzoeken en indien vereist escaleren.

Zorgen voor juiste en tijdige beschikbaarheid van benodigde materialen, mensen en middelen waarbij tevens wordt gezorgd voor een correcte administratieve afhandeling van de uitgevoerde werkzaamheden.

Evalueren van uitgevoerde projecten, werkorders en werkprocessen en op grond daarvan doen van verbetervoorstellen.

Coachen en sturen van collega’s binnen de afdeling.

Werkzaamheden binnen de afdeling coördineren en structureren.

Functie eisen

Je hebt HBO werk en denkniveau en minimaal een afgeronde MBO opleiding werktuigbouw en/of technische bedrijfskunde (niveau 4)

Proces en procedure optimalisatie en standaardisatie vanuit oogpunt effectiviteit en efficiency.

Coaching van personeelsleden/collega’s naar hoger werkniveau.

Planmatig en gestructureerd werken en streven naar effectiviteit en efficiency.

Netwerken, gericht op verbinding zoeken, stressbestendig, kwaliteits- en kostenbewust.