Introductie

Ben jij graag de spin in het web? Hou je van plannen, regelen en ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt? Ben jij de bouwkundige duizendpoot die enthousiast wordt van deze vacature? Schroom dan niet en solliciteer!


Organisatie

Onze opdrachtgevers zijn aannemers in de regio Utrecht, Arnhem en Apeldoorn. Ze houden zich bezig met verschillende takken binnen de bouw.

Functie

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het voortraject. Je taken omvatten onder andere het maken en beheren van planningen, het controleren van tekeningen, het onderhouden van contacten met de opdrachtgevers en leveranciers en het verwerken van meer-minder werk. Je bent communicatief vaardig en je doet graag afwisselend werk. Je werkt accuraat en kunt het geplande tijdbestek en de kosten goed in het oog houden.

Functie eisen

  •  Minimaal een MBO opleiding richting bouwkunde
  •  Ervaring met verschillende soorten projecten
  •  Je kan snel schakelen en bent communicatief vaardig
  •  Je werkt accuraat en bent sterk in plannen en organiseren

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende functie met uitdagende projecten, een marktconform salaris en met als kers op de taart de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van de mténv academy!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gina Bakker via telefoonnummer 030-2840790 / 06-11095759 (ook Whatsapp is mogelijk) of via email gina.bakker@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gina Bakker via telefoonnummer 030-2840790 / 06-11095759 (ook Whatsapp is mogelijk) of via email gina.bakker@mtenv.nl