Introductie

Ben jij een werkvoorbereider die toe is aan een nieuwe uitdaging en spreekt beton- en industriewerk jou aan? Dan zijn wij naar jou opzoek!


Organisatie

Ter versterking is de opdrachtgever op zoek naar een werkvoorbereider die affiniteit en ervaring heeft in de civiele techniek. Het is een middelgrote civiele aannemer met een open cultuur en een platte organisatie.


Functie

Jij bent als werkvoorbereider verantwoordelijk voor het technisch- en organisatorisch voorbereiden van civieltechnische projecten. Het gaat voornamelijk om betonwerk, kelder, industrie, kadermuren en bruggen.


Functie eisen

– Je hebt minimaal 2-3 jaar werkervaring als werkvoorbereider.

– Je hebt een opleiding op MBO of HBO niveau, richting civiele techniek.


Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie met uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden een marktconform salaris en je valt in de CAO Bouw & Infra.


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bastiaan Fuhring via telefoonnummer 06-29390021 of via email bastiaan.fuhring@mtenv.nl


Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Bastiaan Fuhring via telefoonnummer 06-29390021 of via email bastiaan.fuhring@mtenv.nl