Introductie

Voor een van onze toonaangevende opdrachtgevers zijn we opzoek naar een ervaren werkvoorbereider BIM woningbouw. Ben of ken jij deze persoon? Lees dan snel verder!

Organisatie

Je komt te werken in een mooi kantoor in de regio van Rotterdam. De opdrachtgever is horizontaal georganiseerd, wat inhoudt dat er in multidisciplinaire projectteams (waardestromen) gewerkt wordt. Omdat de waardestroom een eigen plek heeft (en je dus samen zit met bijv. de modelleur, de calculator, ontwikkelaar, kopersadviseur, projectadministrateur, projectleider, enz.) werkt het makkelijk samen en is de communicatie snel en direct. Je bent open minded en geen vakidioot. Maar op de maandag ga je wel met jouw vakgroep (Engineers) sparren over inhoudelijke zaken en procesverbeteringen. Je zit op de maandagen ook daadwerkelijk samen met je vakgroep.

Functie

Nadat de BIM Modelleur het BIM model heeft uitgewerkt, zorg jij als werkvoorbereider BIM voor de voorbereiding en voortgang van het project. Je bent verantwoordelijk voor (tijds)planning, werkschema’s, inkoop, meerwerkcalculatie en goede administratieve verwerking daarvan. Tijd, budget, kwaliteit en veiligheid houd je scherp in de gaten en je stemt alle disciplines (zoals bouwkundig, constructief en installaties) tot in detail af in het BIM model. Op die manier bereidt je zelfstandig verschillende woningbouwprojecten voor in BIM. Ook de engineering van deze projecten ligt in jouw handen. Jij zorgt ervoor dat alle tekeningen en planningen klaar zijn voor de uitvoering, waarbij je werkt met Revit en Navisworks. Dit doe je in een team waarmee je samen successen gaat vieren.

Functie eisen

– Een afgeronde hbo-opleiding richting Bouwkunde.

– Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als werkvoorbereider of BIM engineer binnen de utiliteits- of woningbouw.

– Je hebt ervaring met BIM-programma’s zoals Revit en Navisworks.

Aanbod

Een zeer goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een dynamische werkomgeving en volop doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kasper van der Kleij via telefoonnummer 010-217 1977 of via email Kasper.van.der.kleij@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Kasper van der Kleij via telefoonnummer 010-217 1977 of via email Kasper.van.der.kleij@mtenv.nl