Introductie

Wij zijn voor een van onze opdrachtgevers op zoek naar een technisch medewerker planner.

Organisatie

Dit is een modern onderhoudsbedrijf dat reparaties en verbeteringen uitvoert aan woningen. Vakwerk met een hoge interne kwaliteitsnorm, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

Het verwerken van binnenkomende opdrachten, het plannen en het telefonisch afstemmen met de klanten teneinde efficiënt, klantgericht en volgens de afspraken deze activiteiten uit te voeren. Wij vragen Om deze functie optimaal te kunnen invullen heb je tenminste een technische MBO opleiding genoten. Aangevuld met kennis van de gebruikte systemen en applicaties, dagelijks onderhoud en processen binnen de organisatie.

Functie eisen

Je bent flexibel, stressbestendig en hebt in technische kennis en je beschikt over een proactieve houding. Je woont bij voorkeur niet meer dan 30 km enkele reis van Amersfoort.

Aanbod

De functie is vacant voor 36 uur per week en is ingeschaald in schaal E. Het salaris bedraagt maximaal € 2.941,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Alexandra van der Lelij via telefoonnummer 020-412 4120 of via email tim.koster@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Tim Koster via telefoonnummer 0611151546 of via email alexandra.van.der.lelij@mtenv.nl