Introductie

Mténv is voor een opdrachtgever per direct op zoek naar een civieltechnische projectleider of een ervaren werkvoorbereider die toe is aan een nieuwe stap. Ben jij een echte leider en spreekt het begeleiden van project jou aan? Lees dan verder!


Organisatie

Ter versterking is de opdrachtgever op zoek naar een projectleider of ervaren werkvoorbereider. Het is een middelgrote civiele aannemer met een open cultuur en een platte organisatie.


Functie

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de communicatie met het projectteam en aan de andere kant voor de communicatie met de directie. Je bent betrokken bij alle fasen van het project, van voorbereiding tot aan oplevering en nazorg. Je bent als projectleider zowel technisch, commercieel en communicatief. Het zal voornamelijk gaan om beton- en industriewerken.


Functie eisen

– Minimaal 3-5 jaar ervaring als werkvoorbereider;

– Werkervaring als projectleider is een pré;

– MBO civieltechnische opleiding afgerond (HBO is een pré);

– Je beschikt over kwaliteiten als leidinggeven en aansturen;

– Je bent communicatief sterk.


Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie met uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden een marktconform salaris en je valt in de CAO Bouw & Infra.


Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bastiaan Fuhring via telefoonnummer 06-29390021 of via email bastiaan.fuhring@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Bastiaan Fuhring via telefoonnummer 06-29390021 of via email bastiaan.fuhring@mtenv.nl