Introductie

Voor een koninklijke organisatie die actief is in de utiliteitsmarkt ben je dagelijks elektrotechnische installaties en aangesloten apparatuur aan het inspecteren. Je hanteert hierbij de NEN1010 voorschriften.

Organisatie

Een grote organisatie die al meer dan 100 jaar actief is in de installatietechniek. Actief in de utiliteitsmarkt zoals kantoren, gezondheidszorg, scholen, bedrijfshallen en industrie.

Functie

Je gaat als inspecteur elektrotechnische installaties je bezig houden met de inspectie van geavanceerde elektrotechnische installaties en aangesloten apparatuur. Hierbij heb je veel kennis van de NEN1010 en houd je dit als leidraad aan, daarnaast maak je ook rapportages aan de hand van de geïnspecteerde technische installaties. Het leuke van de functie is dat je veel verschillende projecten bezoekt en diversiteit die daar gepaard mee gaat.

Functie eisen

– MBO 4 Elektrotechniek

– Goede kennis van de voorschriften van NEN1010

– Minimaal 5 jaar relevante werkervaring

– Basisveiligheid VCA VOL certificaat

– Zelfstandig, dienstverlenend

– Communicatief vaardig

– Proactief en kostenbewustAanbod

Wij bieden een uitdagende baan met een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bas Breider via telefoonnummer 020-412 4120 of via email bas.breider@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Bas Breider via telefoonnummer 020-412 4120 of via email bas.breider@mtenv.nl