mténv én geo-informatie.

Binnen de Geo-Informatie ligt de focus op het in kaart brengen van geografische informatie, het verwerken van deze informatie in Geo-Informatie systemen (GIS) en het ontwikkelen van deze GIS-systemen.

Onze expertise ligt op het vlak van Geodesie, Geo-Informatie en Geo-ICT. De adviseur van mténv volgt de ontwikkelingen binnen deze sector op de voet en woont regelmatig diverse netwerkbijeenkomsten bij. Voor het maken van een juiste match doet mténv dan ook nét iets meer.

Onze opdrachtgevers binnen de Geo-Informatie zijn met name aannemers, ingenieursbureaus, overheden en landmeetkundige bureaus. Veel gevraagde functies vanuit hen zijn bijvoorbeeld: Landmeter, Maatvoerder bouw of infra, Werkvoorbereider, Projectleider, GIS-adviseur, GIS-medewerker, Geo-ICT’er en Functioneel Beheerder.

Ben jij een startende of ervaren professional binnen het werkveld Geo-Informatie of Geodesie? Dan komen wij graag in contact met jou.

Kunt u voor uw bedrijf versterking gebruiken, voor een project, of als vaste aanvulling van uw team? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens
Hans Jonkman
Adviseur Geo informatie
M: 06-27112604 | T: 030-284 0790