Introductie

Heb jij je MBO of HBO Bouwkunde afgerond en wil je aan de slag als assistent uitvoerder die de komende weken in de bouw aan een mooi project kan werken! Lees dan verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot bouwbedrijf dat een stabiele groei doormaakt en daartoe op zoek is naar ondersteuning middels een junior werkvoorbereider. Het bedrijf telt 9 medewerkers op kantoor en gemiddeld 30 man op de bouwplaatsen. Ze zijn sterk in betontechnieken en bekistingstechnieken in allerlei vormen en hebben projecten binnen alle disciplines van de bouw. De communicatie is er open, de sfeer goed en direct en de mentaliteit is hard werken en ‘samen krijgen we alles voor mekaar’. De orderportefeuille zit al helemaal vol en er zullen nog meer projecten bijkomen.

Functie

Als assistent uitvoerder ben je mede verantwoordelijk voor de aansturing van de teams op de bouwplaats. Je ondersteund waar nodig met het stellen en plaatsen van de betonnen wanden en vlechten van ijzer. Je bent zelf ook op de bouw aanwezig, waar je de theorie en de praktijk samen ziet komen. Je hebt een voorliefde voor beton en het is een voordeel als je er ervaring mee hebt. Deze functie is een ideale kans voor een starter met mbo of hbo bouwkunde. Heb je wel al ervaring als uitvoerder en vind je het niet erg om samen met een andere uitvoerder te werken aan een mooi project? Dan nodigen we je ook uit om te reageren.

Functie eisen

We zoeken iemand die voldoet aan het volgende profiel:

– MBO of HBO Bouwkunde afgerond
– Bereid om aan de slag te gaan in de regio Eindhoven
– Ervaring als uitvoerder en bereid om de handen uit de mouwen te steken
– Kennis van of voorliefde voor beton
– Groot verantwoordelijkheidsgevoel
– Flexibel ingesteld
– Communicatief sterk

Aanbod

Dit project loopt in ieder geval door tot en met week 46 van dit jaar en je zal beloond worden conform de Bouw Cao. Na deze periode zal er gekeken worden of er een mogelijk vervolg gegeven kan worden aan de samenwerking.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sebastiaan Petten via telefoonnummer 030-2840790 of per email via sebastiaan.petten@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Sebastiaan Petten via telefoonnummer 030-2840790 of per email via sebastiaan.petten@mtenv.nl