Organisatie

Met 250 mensen houdt onze opdrachtgever zich bezig met advies, installatie, controle en onderhoud van cv-ketels, geisers, laadpalen, Toon®, (zonne-)boilers en zonnepanelen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Functie

Als Assistent Teamleider Operations werk je nauw samen met de Teamleider. In de dagelijkse praktijk ben jij de technisch expert binnen het team. Wanneer Monteurs tegen inhoudelijke problemen aanlopen, ben jij vraagbaak en denk je actief mee over een mogelijke oplossing. Naast de technische kant, ondersteun je waar mogelijk en nodig ook op persoonlijk vlak, bijvoorbeeld door collega’s te ondersteunen in hun contactvaardigheid en klantgerichtheid. Daarmee heb je een belangrijke rol in het leveren van hoge kwaliteit en perfecte service aan onze klanten.

Naast een eerste aanspreekpunt voor collega’s, bewaak je de kwaliteit en veiligheid van de operatie, zowel door data analyse als door eigen observaties tijdens werkplekbezoeken. Je draagt zodoende bij aan het optimaliseren van onder meer de storingsratio en de first time fixes.

Je bent verantwoordelijk voor het zorgdragen voor opleiding, training en coaching van collega’s, zowel op technisch gebied als met betrekking tot contactvaardigheid en klantgerichtheid het actief aandragen van verbetervoorstellen ten aanzien van bestaande producten en services samen met de teamleider het continu verbeteren van prestaties van het team en de dienstverlening.

Functie eisen

Om de gewenste verandering te brengen en door te voeren, zoeken we een stevige en doortastende persoonlijkheid die beslissingen durft te nemen, vasthoudend is en incasseringsvermogen heeft. Verder ben je een geboren leider die draagvlak, verbinding en teamspirit creëert en gevoel heeft voor mensen, de organisatie en verhoudingen. Jij staat stevig in je schoenen, beweegt je moeiteloos op het snijvlak van strategie en operatie en je bent ambitieus.

Je hebt een MBO+ opleiding

Ervaring in de installatiebranche op het gebied van zowel installatie als service van CV-ketels, en veel gevoel bij techniek (zowel E als G)

Je bent een echte teamspeler en deelt graag je kennis en ervaring om het totaal beter te maken

Je hebt executiekracht en een hoog energieniveau, zodat je de beoogde doelstellingen realiseert in een veranderende organisatie.

Je kunt goed feedback geven en ontvangen

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marnix Lavooij via telefoonnummer 020-412 4120 of via email marnix.lavooij@mtenv.nl

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature en sluit het profiel bij jou aan? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Marnix Lavooij via telefoonnummer 020-412 4120 of via email marnix.lavooij@mtenv.nl